Anita Smits
               
Gastenboek

10 berichten op 2 pagina's
Natasja Kamphorst
26-11-20 10:44:20
Hoi Anita
Ik ben vanmorgen bij je geweest. En ik heb eerst meegedaan met de kijk op de dag. Was al super leuk. Ik vond het heel bizar dat het stapeltje wat ik uitkoos ook klopte.
Ook de jaarlegging was fantastisch en ben weer een hoop wijzer geworden.
Bedankt voor de inzichten en de gezelligheid. Ik voel mij altijd op mijn gemak bij je.

Liefs Natas
moniek van H
23-11-20 12:23:02
Hoi lieve Anita

Ik heb vanmorgen van jou een telefonisch consult gehad via skype.
Wat leuk dat ik mee kon kijken. Is echt een uitkomst in deze tijd. Ik was zeer onder de indruk. Je ziet werkelijk ieder detail. Ook heb je mij goede inzichten kunnen geven waardoor ik ook beter een keuze kan maken. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor het consult. Hartelijke groet, Moniek
Claudia M
22-11-20 13:28:14
Prachtig warm consult gehad met Anita. Ze kreeg veel mooie boodschappen door van overleden dierbaren en geeft goede tips! Aanrader! Bedankt hiervoor 😊
Priscilla Van Heel
22-11-20 13:09:36
Lieve Anita,
Je bent echt top, superlief , eerlijk en ook nog gezellig ook.
Je hebt me echt geholpen om door een nare periode in mijn leven heen te komen. Door jouw coaching heb je mij inzicht gegeven om te leven in het hier en nu. Dank je wel !!
Liefs Priscilla
Karin J
18-11-20 23:36:39
Hallo Anita

Zat net even op facebook. En zag jouw link. Wat een prachtige website. Duidelijk geschreven. Voelt gelijk vertrouwd. Zoals jij ook uitstraalt. Je geeft zoveel weg. Zag nu ook weer op facebook de pluim van de week. Nou lieve Anita ik geef jou de pluim van de week. Want je bent niet alleen een top kaartlegster maar ook een mooie vrouw van binnen en buiten. Ook jij verdiend het om in het zonnetje te worden gezet. Je hebt al zoveel mooi werk verricht. Ik heb je een bericht gestuurd want wil graag een jaarlegging. Van verleden jaar is alles uitgekomen. Je bent de beste voor mij !

Liefs Karin
Tonen: 5  10


 
E-mailen
Info
Instagram